Wie ben ik?

Network engineer

Na mijn studies, op de Erasmushogeschool te Brussel in 2018, ben ik in september in datzelfde jaar beginnen werken als een Network engineer bij een grote financiële instelling.

cyber, network, technology-3400789.jpg

Gedreven IT'er

Sinds jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met IT. Hier heb ik me verder in verdiept en buiten mijn studies om, heb ik nog extra certificaten behaald.

binary, binary system, data-5541969.jpg

Sporter

Sinds 2007 ben ik een competitiezwemmer op nationaal niveau. Om het niveau te verbeteren doe ik ook meerdere malen per week aan krachttraining en andere sporten.

dumbbell, sports, weights-1966247.jpg

Wat doe ik?

Websites & eCommerce

Websites bouwen en onderhouden aan de hand van WordPress. Hier wordt rekening gehouden met SEO zodat uw website hoog gewaardeerd wordt door Google en andere search engines. Voor de eCommerce wordt er gebruik gemaakt van Shopify.

Shopify

Computers bouwen

In samenspraak met u, kiezen we de nodige componenten voor uw computer en installeren we deze. Hierbij worden ook steeds uitgebreide controles en testen uitgevoerd.

Consultancy

Hulp bieden waar nodig met al uw IT-gerelateerde vragen. Van het opstarten van uw computer tot gedetailleerde hulp bij zeer specifieke vragen. 

businessman, consulting, business-2606502.jpg